I BK Vestia tror vi på, at de bedste rammer for, at børn kan opleve og dyrke deres glæde ved fodbold, tager afsæt i et miljø, hvor det er sjovt, trygt og udviklende at gå til fodbold.

Børnefodbold er fundamentet for BK Vestia, og vi ønsker at dyrke og værne om spillernes glæde ved spillet og drømmer om at se endnu flere børn vokse op med fodbold som en naturlig del af deres liv, så vi en skønne dag vil se dem trække Vestiatrøjen over hovedet på et af klubbens seniorhold for herrer og kvinder.

Derfor er vi stolte af, at vi nu også kan sige, at vi er en DBU Børneklub. At blive godkendt som DBU Børneklub er en anerkendelse af, at vi i BK Vestia prioriterer børnefodbolden, så den er forankret i vores klub organisatorisk og økonomisk.

Organisatorisk er børnefodbolden forankret i Sportslig Ledelse, som har det overordnede ansvar for klubbens sportslige område fra børnefodbold over ungdom og til seniorfodbold. Økonomisk er børnefodbolden prioriteret med blandt andet ansættelse børneudviklingstrænere på alle børnehold.

Som DBU Børneklub forpligter vi os på at efterleve DBUs børnesyn, som består af 12 rettigheder læs mere her og 10 børneløfter læs mere her

Hvor rettighederne beskriver barnets grundlæggende rettigheder som menneske, er børneløfterne anvisninger på, hvordan børnetrænere og andre voksne pædagogisk arbejder med børnene i fodboldmæssige sammenhænge.

Vores grundlæggende syn på børnefodbold og tilgang til træning af børn som DBU Børneklub finder du beskrevet i vores børnepolitik BK VESTIAS BØRNEPOLITIK.