Ansatte i klubben

Martin Biil
Martin Biil
Udviklingstræner
 
VISION: At dyrke glæden ved fodbold hos børn og unge og bidrage til at udvikle fodboldspillere både individuelt og som holdkammerater i et forpligtende klubfællesskab.
 
OM MIG: Jeg lavede stort set ikke andet end at spille fodbold som barn og ung. Jeg oplevede at synge nationalsangen på U21-landsholdet og bar trøjenummer 15 på FCKs superligahold i 43 kampe, inden jeg indstillede karrieren som 23-årig med den klassiske skade og kastede mig over studier og job. Jeg blev igen aktiv i fodbold, da min søn begyndte i Vestia, og jeg blev tilknyttet hans årgang som træner.
 
 
OPGAVER: Udviklingstræner for årgangene U8-U10.
 
Som udviklingstræner er det min opgave at bidrage til at kvalificere træningsmiljøet på den enkelte årgang både som supervisor for trænerne og som vejviser, der tager aktivt del i træningen af spillerne.
 
Jeg hjælper de enkelte årgange med at omsætte Vestias sportslige strategi på træningsbanen, så hver årgang træner efter en grundlæggende træningsfilosofi med henblik på at kunne tilbyde et kvalificeret træningsmiljø, der udvikler alle spillere.
 
Sideløbende med rollen som udviklingstræner deltager jeg også i fredagstræning for U9-U13.
 
Jeg er medlem af den sportslige ledelse i Vestia.
 
Prince Ange Gbouable
Prince Ange Gbouable

Udviklingstræner

 

VISION: Visionen er først og fremmest at gøre trænerne i BK Vestia endnu dygtigere, så spillerne får det maksimale ud af deres træningspas. På den måde påvirkes spillernes udvikling i den positive retning. Og visionen er at holdene på tværs af årgange skal trives med mere effektive trænings setup, i ledtog med den måde klubben gerne vil spille fodbold på.

 
OM MIG: Jeg er 34 år med hjertet på rette sted. Fodbold er mig nær, og indimellem en forbandelse, da jeg har svært ved at slippe det. Jeg er naturlig rådgiver på området, da jeg bliver drevet af spillet, ind imellem uden tanke. Jeg har en lille familie derhjemme på Østerbro, som alle trives med sport i dagligdagen. Jeg er født i Elfenbenskysten, men kom til Danmark i en alder af 5 år. Hvad fodbold angår har jeg været en del af elitefodbold fra jeg var 13 år og mange år frem.
 
OPGAVER I BK VESTIA: Udviklingstræner på tværs af alle årgange fra U14 til U19.
 
Frederik Lassen
Frederik Lassen
Transitionstræner, Regnbue-ansvarlig og Sociale partnerskaber
 
VISION: At udvikle fællesskabet i vores fodboldklub, så det er trygt at tilhøre en seksuel minoritet og være fodboldspiller.
 
OM MIG: Jeg er 36 år og har været i Vestia siden maj 2021, tilknyttet i flere forskellige roller. Jeg underviser i kulturforandringer og har udviklet undervisningsmateriale omkring inklusion i fodbold til DBU. Derudover har jeg udviklet spil om nye politiske virkeligheder gennem bevægelsen “Politics of Nature”.
 
FAN: Lyngby Boldklub og AS Roma.
 

OPGAVER I BK VESTIA:

  • Ansvarlig for de ‘Sociale Partnerskaber’
  • Regnbue-ansvarlig
  • Ungtræner-ansvarlig
  • Transitionstræner med særligt fokus på overgangen fra ungdom til senior
  • Cheftræner for vores U19-Drenge
  • Medlem af den sportslige ledelse

PÅ BANEN: Mandag og onsdag på banerne fra kl 16-20

 
Finn Galthéen
Finn Galthéen
Børneudviklingstræner

Finn står for at tage imod alle de nye fodboldspillere og deres forældrene, når de første gang skal lege med bolden. Den vigtigste opgave for Finn er at give børnene gode oplevelser med fodbold og foreningslivet. Dernæst skal Finn sørge for, at der rekrutteres og udvikles forældretrænere, som kan tage over fra U7 og videre frem. 

 

 
Kristoffer Elm Bregengård
Kristoffer Elm Bregengård
Brobold træner
 
VISION: Min vision som træner er at skabe glæde på fodboldbanen og få det bedste ud af hver spiller, så der er god energi på holdet.
 
OM MIG: En 27 årig mand, der har spillet fodbold siden jeg kunne løbe. Er en eventyrlysten fyr, der samler på spændende oplevelser og gode bekendtskaber, og så er jeg en adrenalin-Junkie der er vild med adventure sport i naturen med fart over feltet. Er specialiseret i at lave kreative løsninger for virksomheder, der skaber værdi for deres brugere + lave noget fedt indhold der kan plastres ud på forskellige kanaler.
 
FAN: Jeg er fan af Manchester United og håber hvert år på et nyt comeback.
 

OPGAVER I BK VESTIADu kan møde Kristoffer på banen onsdag og torsdag, hvor han er i oplæring som Broboldtræner, og vil være at finde til træninger banen i Skydebanehaven og på Bavnehøj Skole.

Carl Emil Linneberg
Carl Emil Linneberg
Udviklingstræner
 

Carl Emil er udviklingstræner med særlig opgaver ift. BK Vestias pige- og kvindehold. Pt er han tilknyttet pigerne på 2011 og 2012 samt Kvindesenior 1. Carl Emil er et produkt af foreningens ungtræner-indsats, hvor han var på det første kuld af unge trænere og nu i en alder af 23 år har 8 års erfaring som træner i Vestia. 

Sixten Carl Ravn
Sixten Carl Ravn

Trivselstræner

 
VISION: Jeg drømmer om at alle der har brug for at tale om ting de har svært ved eller andre udfordringer, har lyst til at tage kontakt til mig og så kan vi snakke om det og sørger for at alle i Vestia har det godt.
 
OM MIG: Mit navn er Sixten Carl Ravn, jeg er 23 år og kommer fra Vesterbro, hvor jeg også bor i dag. Jeg har igennem fire år været træner for en årgang her i BK Vestia og jeg glæder mig nu til at kunne fortsætte i klubben som trivselstræner. Jeg startede som seksårig til fodbold i BK Vestia, hvor jeg spillede i flere år frem, siden da har jeg spillet i flere klubber rundt omkring i københavnsområdet. Til dagligt studerer jeg erhvervsøkonomi og filosofi, som handler og hvordan vi kan udvikle vores organisationer og finde på nye løsninger til at løse komplekse problemer.
 
OPGAVER I BK VESTIA:

Trivselstræneren har til formål at hjælpe trænere og frivillige med at sørge for, at alle medlemmer trives i klubben og at BK Vestia’s værdier bliver klare og tydelige for klubbens medlemmer.

Trivselstræneren vil stå til rådighed for forældre til at kontakte, hvis forældre har brug for at give udtryk for bekymringer eller overvejelser omkring deres børns trivsel i klubben, Trivselstræneren vil stå for lave trivselsundersøgelser op til flere gange om året både hos medlemmer, frivillige, trænere og forældre.

Trivselstræneren har til opgave at stå for interne kampagner i klubben i samarbejde med udviklingstrænerene, så som DBU’s Antibulli kampagne, og mange flere.