Ansatte

Sportsligt

Martin Biil
Martin Biil
Sportschef og udviklingstræner
 
VISION: At dyrke glæden ved fodbold hos børn og unge og bidrage til at udvikle fodboldspillere både individuelt og som holdkammerater i et forpligtende klubfællesskab.
 
OM MIG: Jeg lavede stort set ikke andet end at spille fodbold som barn og ung. Jeg oplevede at synge nationalsangen på U21-landsholdet og bar trøjenummer 15 på FCKs superligahold i 43 kampe, inden jeg indstillede karrieren som 23-årig med den klassiske skade og kastede mig over studier og job. Jeg blev igen aktiv i fodbold, da min søn begyndte i Vestia, og jeg blev tilknyttet hans årgang som træner.
 
OPGAVER: Sportschef
Som sportschef er det blandt andet min opgave at medudvikle og bidrage til at implementere Vestias sportslige strategi som leder af Vestias sportslige ledelse (SL), der har det overordnede strategiske og økonomiske ansvar for det sportslige område. 

Som sportschef er jeg bindeleddet mellem SL og det sportslige arbejde og ansvarlig for den sportslige retning på tværs af årgangene fra U5-senior.
Sportschefen er organisatorisk og faglig leder for både de ansatte og de frivillige på det sportslige område. Sportschefen leder arbejdet i Det sportslige råd (DSR), der består af klubbens udviklingstrænere og er bindeleddet mellem SL og DSR.
Sportschefen skal være med til at skabe et sundt, trygt og udviklende miljø at spille fodbold i for børn og unge og voksne, udvikle og nytænke sportslige initiativer og bidrage til klubbens sportslige udvikling til gavn for Vestias medlemmer.

OPGAVER: Udviklingstræner for årgangene U8-U10.
Som udviklingstræner er det min opgave at bidrage til at kvalificere træningsmiljøet på den enkelte årgang både som supervisor for trænerne og som vejviser, der tager aktivt del i træningen.

Sideløbende med rollen som udviklingstræner deltager jeg også i fredagstræning, som er et tilbud om ekstra træning for alle spillere fra U9-U19.Prince Ange Gbouable
Prince Ange Gbouable

Udviklingstræner

 

VISION: Visionen er først og fremmest at gøre trænerne i BK Vestia endnu dygtigere, så spillerne får det maksimale ud af deres træningspas. På den måde påvirkes spillernes udvikling i den positive retning. Og visionen er at holdene på tværs af årgange skal trives med mere effektive trænings setup, i ledtog med den måde klubben gerne vil spille fodbold på.

 
OM MIG: Jeg er 34 år med hjertet på rette sted. Fodbold er mig nær, og indimellem en forbandelse, da jeg har svært ved at slippe det. Jeg er naturlig rådgiver på området, da jeg bliver drevet af spillet, ind imellem uden tanke. Jeg har en lille familie derhjemme på Østerbro, som alle trives med sport i dagligdagen. Jeg er født i Elfenbenskysten, men kom til Danmark i en alder af 5 år. Hvad fodbold angår har jeg været en del af elitefodbold fra jeg var 13 år og mange år frem.
 
OPGAVER I BK VESTIA: Udviklingstræner på tværs af alle årgange fra U14 til U19.
 
Finn Galthéen
Finn Galthéen
Børneudviklingstræner

Finn står for at tage imod alle de nye fodboldspillere og deres forældrene, når de første gang skal lege med bolden. Den vigtigste opgave for Finn er at give børnene gode oplevelser med fodbold og foreningslivet. Dernæst skal Finn sørge for, at der rekrutteres og udvikles forældretrænere, som kan tage over fra U7 og videre frem. 

 

 
Mathilde Grøn Mejsner
Mathilde Grøn Mejsner

Udviklingstræner

 
VISION: Min vision som træner er at skabe et trygt fælleskab, hvor der både er plads til det sociale med sjov og leg, samt træning med fokus på hele tiden at udvikle sig som spiller. Samtidig har jeg også et stort ønske om at få udbredt pigefodbold.
 
 
OM MIG: Jeg er en 22 årige pige, som har brugt mange af sine unge år på en fodboldbane. Jeg studerer til lærer, med fokus på dansk i indskolingen da jeg har en stor passion for børn i denne alder. Jeg elsker at få nye bekendtskaber og bruger meget af min fritid på sociale arrangementer.
 
 
Fan: Jeg holder med FCK, da intet andet er tilladt i min familie 🙂
 
 
OPGAVER I BK VESTIA:

Min opgave i BK Vestia, er at jeg er med til at sikre, at det er attraktivt for piger og kvinder at spille fodbold i Vestia. Målet er at skabe robuste og bæredygtige årgange inden for pige/kvindefodbold i BK Vestia.

 

Projekter og partnerskaber

Kristoffer Elm Bregengård
Kristoffer Elm Bregengård
Brobold træner
 
VISION: Min vision som træner er at skabe glæde på fodboldbanen og få det bedste ud af hver spiller, så der er god energi på holdet.
 
OM MIG: En 27 årig mand, der har spillet fodbold siden jeg kunne løbe. Er en eventyrlysten fyr, der samler på spændende oplevelser og gode bekendtskaber, og så er jeg en adrenalin-Junkie der er vild med adventure sport i naturen med fart over feltet. Er specialiseret i at lave kreative løsninger for virksomheder, der skaber værdi for deres brugere + lave noget fedt indhold der kan plastres ud på forskellige kanaler.
 
FAN: Jeg er fan af Manchester United og håber hvert år på et nyt comeback.
 

OPGAVER I BK VESTIADu kan møde Kristoffer på banen onsdag og torsdag, og vil være at finde til Brobold træninger på banen i Skydebanehaven og på Bavnehøj Skole om fredagen.

Sixten Carl Ravn
Sixten Carl Ravn

Trivselstræner

 
VISION: Jeg drømmer om at alle der har brug for at tale om ting de har svært ved eller andre udfordringer, har lyst til at tage kontakt til mig og så kan vi snakke om det og sørger for at alle i Vestia har det godt.
 
OM MIG: Mit navn er Sixten Carl Ravn, jeg er 23 år og kommer fra Vesterbro, hvor jeg også bor i dag. Jeg har igennem fire år været træner for en årgang her i BK Vestia og jeg glæder mig nu til at kunne fortsætte i klubben som trivselstræner. Jeg startede som seksårig til fodbold i BK Vestia, hvor jeg spillede i flere år frem, siden da har jeg spillet i flere klubber rundt omkring i københavnsområdet. Til dagligt studerer jeg erhvervsøkonomi og filosofi, som handler og hvordan vi kan udvikle vores organisationer og finde på nye løsninger til at løse komplekse problemer.
 
OPGAVER I BK VESTIA:

Trivselstræneren har til formål at hjælpe trænere og frivillige med at sørge for, at alle medlemmer trives i klubben og at BK Vestia’s værdier bliver klare og tydelige for klubbens medlemmer.

Trivselstræneren vil stå til rådighed for forældre til at kontakte, hvis forældre har brug for at give udtryk for bekymringer eller overvejelser omkring deres børns trivsel i klubben, Trivselstræneren vil stå for lave trivselsundersøgelser op til flere gange om året både hos medlemmer, frivillige, trænere og forældre.

Trivselstræneren har til opgave at stå for interne kampagner i klubben i samarbejde med udviklingstrænerene, så som DBU’s Antibulli kampagne, og mange flere.