Inspiration og øvelser

I hæftet “Bliv klædt på til træning” kan du finde inspiration og idéer til træner- eller hjælpetrænerjobbet. Hæftet er lavet på baggrund af inputs fra andre Vestia trænere.

Hent hæftet som PDF her.

 

DBU har siden 2006 arbejdet med dette grundlæggende koncept for at tænke og spille børne- og ungdomsfodbold. Tankerne anvendes i alle DBU trænerkurser for børne- og ungdomstrænere.

Hent hæftet som PDF her.

 

I 2018 lancerede DBU et opdateret hæfte om forbundets holdninger til børne- og ungdomsfodbold, der bygger oven på værdigrundlaget  ‘Holdninger og Handlinger’ fra 2006.

Hent hæftet som PDF her.

 

Aldersrelateret træning 1 er DBU’s bud på forsvarlig og målrettet fodboldtræning af børn og unge i alderen 5 til 14 år i Danmark – baseret på værdigrundlaget  ‘Holdninger og Handlinger’.

Hent hæftet som PDF her.

 

DBU’s øvelseskatalog til fodboldklubber og børnetrænere med alderssvarende børnetræning. Kataloget er baseret på ‘DBUs Holdninger og handlinger’ og er til både nye og erfarne trænere.

Hent hæftet som PDF her.

 

Om unges livsstrategier, krav til den gode ungdomstræner og det udviklende fodboldmiljø + tre fodboldfaglige kapitler med fokus på den tekniske, taktiske og fysiske træning tilpasset målgruppens behov.

Hent hæftet som PDF her.

 

Aldersrelateret Træning 2 handler om træning af eliteungdomsspillere i alderen 14-21 år: Læring og undervisning, fysisk træning, kost, mental træning, det udviklende talentmiljø.

Hent hæftet som PDF.

 

Indsigt i og forståelse for, hvordan hverdagslivet ser ud for de unge piger (i alderen 14-21 år), samt inspiration til at arbejde med at træne denne aldersgruppe.

Hent hæftet som PDF her.

 

DBU Fairplay har udgivet denne tegneserie til inspiration for de yngste fodboldspillere, deres forældre og trænere om opførsel på en fodboldbane – både før, under og efter kampen.

Hent hæftet som PDF her.