Samarbejdspartnere

OK
OK støtter lokale foreninger og klubber i hele Danmark. I Vestia har OK sponsoreret kampsæt til alle U10 piger og drenge hold.
Du kan hjælpe Vestia ved at koble dit OK benzinkort, din strøm- eller mobilaftale til klubben. Så får klubben lidt støttekroner hver gang du tanker. Se mere her.

SELECT SPORT
Danmarks – hvis ikke verdens – bedste udbyder af fodbolde og andet fodboldudstyr kræver ingen yderligere introduktion. Select Sport har siden 1947 været blandt de mest innovative producenter og har samtidig hjertet på rette sted med fokus på CSR, bæredygtighed og velgørenhed.

F.C. KØBENHAVN
BK Vestia er en af F.C. Københavns officielle samarbejdsklubber. Det giver Vestia vigtig knowhow om træningsmiljø og trænerudvikling og en god dialog om samspillet mellem bredde og elite. Samarbejdet giver også Vestias særlige talenter mulighed for en struktureret og kontrolleret overgang fra børnefodbold til eliteungdomsfodbold.

F.C. ROSENGÅRD

Sveriges bedste og sejeste kvindefodboldhold vil fortsætte med at inspirere vores trænere og spillere.

Klubberne mødte hinanden til Euro Games 2021 i forbindelse med PRIDE, og blev enige om at lave ting sammen. Vestia er den første samarbejdsklub som FC Rosengård har ude for Sverige.

Samarbejdet startede officielt i 2022 år, hvor vi havde 40 piger (12-15år) af sted til Sverige til træning med de danske landsholdspillere i klubben. Det hele afsluttes med FC Rosengårds Hattrick Cup i Malmø i august.

NORDEA-FONDEN
Nordea-fonden har bidraget til vores multibane, der har givet et løft i kvaliteten af den træning, vi laver – særligt til de yngste årgange, der har stort udbytte af det intime rum, som banen udgør.
Vi glæder os meget over samarbejdet med Nordea-fonden, der sammen med Vestia fokuserer på at skabe gode liv.

UNISPORT
Unisport er specialister i fodboldstøvler, fodboldtrøjer og andet grej – og så har Unisport en særlig webshop med BK Vestia’s tøjkollektion. Som medlem af BK Vestia får du i øvrigt gode rabatter på alle varer hos Unisport.

ADIDAS
BK Vestias nye tøjkollektion er fra Adidas, som laver sportstøj i højeste kvalitet. Du kan finde præcist, hvad du har brug for til træning og kamp, for Adidas leverer alt fra baselayers over træningstrøjer og -shorts til regnjakker. Find det hele i webshoppen hos Unisport.