Træningstider for vinter 2019/2020

KONTAKT
Har du spørgsmål eller kommentarer til træningsplanen, eller hvis du gerne vil have inspiration til at tilrettelægge din træning, så kontakt Bo Kousgaard på ungdom@vestia.dk

NYT PRINCIP GIVER MERE KAPACITET
Det er klart, at det kan mærkes, at vi mister en stor del af vores plads om vinteren. Derfor har vi har i denne vintertræning indført 60 (fremfor 90) minutters træninger på Bavnehøjs kunstgræsbane frem til de tider, der starter kl. 19.30.

På den måde får vi plads til flere hold/årgange, end vi plejer at have om vinteren – og må kun sende et fåtal ud til banen i Valby. Dette er en prioritering af kvalitet (vante rammer og bedre plads) fremfor længere tid på banen.

I KAN STADIG TRÆNE 1,5 TIME
Det er stadig muligt at træne 1,5 time, for vi reserverer Multibanen og 3v3 banerne til jer i 30 minutter umiddelbart inden I skal i gang på kunstbanen. De to områder kan bruges til opvarmning, styrketræning, skadeforebyggende træning, footwork og lign, der ikke nødvendigvis kræver masser af plads.

Derefter kan I træde ind på kunsten og  gå i gang med en times effektiv træning, hvor alle er varme og klar.

For dem der ikke mener at kunne træne godt efter dette princip, er der ledig træningstid på en kunstgræsbane i Valby. Der er også ledige tider i haller. Se træningsplanen.

HJÆLP HINANDEN – RYD OP I GOD TID
VIGTIGT! Vi henstiller til, at sørger for at holde jeres tid meget nøjagtigt. Når jeres tid er slut, betyder det ikke, at l skal til at i gang med at rydde op – det betyder, at de næste skal kunne starte. Så stop gerne træningen 5 min. før tid og få spillerne til at hjælpe med at rydde op.