Det er med blødende fodboldhjerter, at vi har besluttet at lukke ned for alle BK Vestias fodboldaktiviteter på Bavnehøj fra og med på fredag den 4. december.

I vil kunne træne i dag og morgen torsdag – men derefter holder vi julepause frem til og med den 2. januar 2021 som følge af de strammede corona-restriktioner, der sættes i værk i København.

Vi er klar over, at fodbolden er et vigtigt lyspunkt i ugen for mange af vores børn og unge. Men vi må også konstatere, at smittetrykket er for højt, og at der er brug for, at vi alle viser samfundssind og bakker op om myndighedernes forsøg på at få corona-situationen under kontrol.

Vi har meddelt DBU København, at Vestia trækker sig fra alle vinterboldkampe/stævner fra og med den kommende weekend og foreløbig frem til og med 2. januar. DBU har lovet at sørge for at rundsende aflysninger/afbud til de implicerede klubber, så i princippet er det ikke nødvendigt for vores trænere at kontakte modstanderhold. Men det er bestemt god stil at gøre det, hvis I trænere har overskud til det.

Vi arbejder i klubbens bestyrelse og sportslige ledelse på løbende at forberede mere effektive måder at overholde krav til sikkerhed på Bavnehøj og holdenes mulighed for at håndtere smitteopsporing, hvis det skulle komme dértil.

Vi tager gerne imod konstruktive inputs til dette. Så de af jer, der har ideer eller observationer, som I vil dele med os, må meget gerne skrive på: bestyrelsen@vestia.dk

Pas godt på jer selv og på hinanden derude. Forza Vestia!