Vestia ønsker at forbedre træningstilbud for vores børn og unge. Vi har allerede en fungerende sportslig leder for opstartsafdelingen (U4-U8), nu skal de ældre hold have samme støtte. Den primære opgave består i at vejlede klubbens trænere, så de er klædt på til opgaven. Vi forventer også at de 3 sportslige ledere i fællesskab skaber en rød tråd i klubbens træningstilbud, på tværs af aldersgrupperne.

Det forventes at du er erfaren fodboldtræner, og er god til at vejlede og formidle dit budskab. Vi ser gerne at du har UEFA B-licens (evt. højere), eller på anden måde har tilegnet dig tilsvarende kompetencer. Vi forudsætter at du kan arbejde indenfor Vestias værdier og fysiske rammer. Kender du klubben på forhånd er det fint, men det er ikke en forudsætning.

Stillingernes omfang og aflønning svarer til at være cheftræner for et børne/ungdomshold – ca. 5-6 timer i ugentligt gennemsnit. Opgaverne vil især ligge i træningstiden 16.30 – 19.30 på hverdage. Variation må forventes. Vi forventer du kan arbejde selvstændigt, og i høj grad selv stå for planlægningen.

Stillingerne:
– Sportslig leder for børn. Drenge og piger U9 – U13
– Sportslig leder for ungdom. Drenge og piger U14 – U19

Har du interesse, så send nogle få linjer til formand@vestia.dk. Evt. spørgsmål til samme adr. eller på tlf. 2673 1401. Frist for ansøgning er 3. juli. Vi håber du kan starte efter sommerferien.

Del meget gerne dette opslag!