Vi har netop åbnet for salg af Vestia spillertøj i en særlig webshop hos Unisport:

GÅ TIL WEBSHOPPEN HER

I den forbindelse er der en vigtig detalje omkring den rød/sorte hjemmebane kamptrøje: Adidas melder udsolgt world wide af den sort/røde trøje, som vi gerne vil bruge. Den version som er tilgængelig lige nu, er en 2020 model, der udgår i starten af 2021.

Til den tid kommer Adidas med den nye kollektion med en kamptrøje, der efter vores mening bedre rammer det Vestia-design, vi ønsker. 2021 modellen vil derefter være Vestias kamptrøje i de næste 4 år.

Vi vil ikke bede dig om at vente med at købe en trøje til den nye model kommer. Derfor tilbyder vi – sammen med Adidas og Unisport – at du i starten af 2021 kan få byttet din ’model 2020’ Adidas trøje til den flotte nye model ved at henvende dig i Unisports butik i Vimmelskaftet 42 og medbringe din 2020 model trøje. Klubben vil give besked, når den nye trøje er tilgængelig.

Ombytningen vil være uden omkostninger for dig, og du får trykt den nye trøje med nummer og navn gratis, hvis du ønsker det.

De ’model 2020’ trøjer, der indleveres ved ombytningen, vil blive doneret til børn og unge i Nepal gennem NGO’en Anholt Fodboldskole. NGO’en er drevet af frivillige unge, der arrangerer fodboldskoler og andre projekter blandt nepalesiske børn og unge.

Læs mere om Anholt Fodboldskole her.