Kære Vestia’ere´

Så lysner det!

Fra på mandag den 1. marts bliver det tilladt at være op til 25 personer forsamlet på fodboldbanen. Derfor forbereder vi os nu på at åbne Bavnehøj for træning – og vi glæder os til se jer alle igen.

Vi udsender præcise guidelines for træning, når vi har den opdaterede corona-protokol med DBU’s anbefalinger til afvikling af træning. Men vi forventer, at vi får mulighed for at være op til 100 personer på kunstgræsbanen ad gangen fordelt på 4 afmærkede områder. Mht kampe afventer vi også udmelding fra DBU.

Vigtigt:

  • Vi fortsætter med vintertræningsplanen indtil den nye kunstgræsbane er bygget færdig ca. 1.6.
  • Der er endnu ikke åbnet for indendørs træning. Vi finder løsninger for jer, der skulle have trænet i DGI-Byen og i andre idrætshaller.
  • For at kunne lave effektiv smitteopsporing, hvis uheldet er ude, indfører vi obligatorisk tilmelding til træning i KAMPKLAR, hvor trænerne kan holde styr på, hvem der deltager i hvilke træninger. Vi udsender vejledning til brug af Kampklar til både trænere og spillere.
  • Husk at en stor del af Bavnehøj lige nu er en byggeplads, hvor der kører lastbiler. Der er adgang forbudt på hverdage mellem kl. 7 og kl. 15.30.

Forza VESTIA!