Så har vi endelig fået den nye flotte BK Vestia hjemmebanetrøje fra Adidas. Vi er i gang med at få holdkampsæt hjem, i første omgang til de hold, der spiller under DBU’s regler for ungdoms- og seniorfodbold, dvs fra U13 rækkerne og op, hvor spillerne skal bære forskellige numre.

I, der gerne vil eje jeres helt egen hjemmebanetrøje med eget navn og valgfrit nummer, kan få den nu i vores webshop hos Unisport.

GÅ TIL WEBSHOPPEN HER

Hvis du allerede har købt den udgåede ’2020’ model (trøjen til venstre på billedet), kan du fra i dag få den byttet til den nye trøje – uden omkostninger.

Sådan bytter du din ’2020’ model til den nye trøje

Henvend dig i Unisports butik på adressen Vimmelskaftet 42, 1161 Kbh. K.

Bemærk

  1. Du skal medbringe din ‘2020’ model trøje og aflevere den til Unisports medarbejder.
  2. Ombytningen fra den gamle Adidas model til den nye trøje er gratis for dig.
  3. Hvis du betalte for tryk af navn og nummer, da du købte din ’2020’ model, får du også trykt navn og nummer på den nye trøje gratis.
  4. Du kan ombytte fra fredag den 7. maj til og med mandag 7. juni.

Vi takker for din tålmodighed og håber, at du – ligesom os – synes, at den nye trøje var værd at vente på.

Bonusinfo: Den nye trøje er lavet med genanvendte materialer. Apropos bæredygtighed, så smider vi naturligvis ikke din gamle trøje væk. Den kommer til at gøre et menneske glad et andet sted i verden.

De ’model 2020’ trøjer, der indleveres ved ombytningen, bliver doneret til børn og unge i Nepal gennem NGO’en Anholt Fodboldskole. NGO’en er drevet af frivillige unge, der arrangerer fodboldskoler og andre velgørenhedsprojekter blandt nepalesiske børn og unge.