I dag satte vi to nye 40-fods containere ind på flisearealet mellem Kunst 1 og den kommende Kunst 2. Containerne er isolerede, har strøm, lys og varme, sådan at vi kan passe bedre på materialerne og undgå stenhårde bolde om vinteren. Vi har også fået installeret ventilationsanlæg i containerne, så våde materialer bedre kan tørre.

Vi har søgt – og fået – 300.000 kr. til containerne i Folkeoplysningsudvalget. En kæmpe tak til medlemmerne af udvalget for at bakke op om BK Vestia og vores arbejde med at opbygge en veldrevet og ambitiøs forening.

Containerne er ikke klar til brug endnu. Vi går nu i gang med at indrette dem begge til materialeopbevaring. Med de to containere fordobler vi opbevaringskapaciteten ude ved banerne, og det betyder, at vi snart kan tilbyde et skab til alle årgange/hold samt til nye eksterne partnere og projekter (mere om det senere).

Vi håber på at være færdige med indretningen, inden Kunst 2 står færdig. Lige nu siger tidsplanen, at banen afleveres 11. juni. Vi må se, om det holder.

Næste skridt er at bygge en ny tribune ind mod Kunst 1.

Det kræver en byggetilladelse at lave tribunen overdækket, og da dette tager op imod et år at få igennem systemet, har vi god tid til at skaffe finansiering til en opgraderet samlet udgave af tribunen med bedre siddekomfort og mere plads. Indtil da stiller vi muligvis de gamle paller og fliser ind igen midlertidigt. Men der kan altså ikke komme halvtag over siddepladserne i første omgang.