I maj 2020 indgik Vestia en 4-årig aftale med Adidas om at levere tøj til vores spillere, trænere og andre ledere. Vestia-kollektionen kan nu købes gennem Unisports webshop:

WEBSHOPPEN FINDER DU HER

De varer, du bestiller i webshoppen, kan du vælge at få leveret til en pakkeboks. Du kan også afhente dem i Unisports butik på Strøget. Adressen er: Unisport, Vimmelskaftet 42, 1161 København.

Særlig velkomstrabat indtil 20/9

Som medlem af BK Vestia kan du altid købe varer i Unisport til 10% rabat. Dette gælder ikke kun Vestia tøj, men alle typer varer fra fodboldstøvler til strømpetape og tasker. Du kan bruge rabatkoden ’Vestia10’ til dette.

Men lige nu og frem til 20/9 giver Unisport dig en velkomstrabat på 25% rabat i webshoppen.

Rabatten gælder varer, der leveres direkte af Unisport, og varer der ikke i forvejen har en lavere tilbudspris. Vestia-tøj er forvejen er nedsat til Vestia-priser og er ikke omfattet ;-). Systemet sørger selv for, at du får den største tilgængelige rabat.

Brug rabatkoden ’Vestia25’ til at få velkomstrabatten.

LÆS MERE OM DET NYE TØJ HER

Alle årgange/hold fra U13 og ældre får kampsæt af klubben

Bestyrelsen har besluttet, at alle hold fra og med U13 får kampsæt leveret af klubben. Grunden til, at vi sætter skillelinjen der, er, at DBU fra U13 fører resultater og stillinger, og der stilles krav om, at alle spillere skal have forskelligt nummer; man må ikke have et halvt hold, der spiller i nummer 10. Dommeren skal kunne notere gule og røde kort, der tæller ift. i karantæner etc.

Er man yngre end U13 er der stadig plads til, at man kan hygge sig med præcist det navn og det rygnummer, man har lyst til at have på trøjen.