Bulderbold – vigtig info

Hvad er Bulderbold?

Bulderbold er BK Vestias tilbud til børn i alderen 3-5 år. (Børn født i 2017 træner på U6-holdet).

Drenge og piger træner sammen – og du som far eller mor er også med på banen efter princippet ‘1 barn + 1 forælder’.
 
I Bulderbold bliver dit barn mødt med en pædagogisk tilgang til fodboldspillet. Fokus er på motorik, bevægelse, fællesskab og leg med bolden.
 
Tid og sted
Bulderbold-træning er om lørdagen kl. 9.00 – 10.00 på Bavnehøj Idrætsanlæg på Enghavevej 90. Vi trænere stiller redskaber op en halv times tid før træningsstart, så der er fodbolde til de morgenfriske allerede fra kl. 8.30.
 
I vintersæsonen – dvs fra uge 43 og frem til april – træner vi Bulderbold indendørs. Det foregår om lørdagen fra kl. 11-12 i Idrætsfabrikken i Valdemarsgade 12, 1665 København V.
 
Også her gælder det, at man kan komme og lege med en bold fra ca. 30 min før træningsstart.
 
 
Træningen følger skoleåret, så der er træningspause ved skolefridage og ferier.
 
Prøvetræning
Dit barn kan deltage i 3 prøvetræninger før du/I beslutter jer for om barnet skal meldes ind. Inden første prøvetræning skal du melde dig ind i den private Facebook-gruppe ‘Vestia – Bulderbold’. Her skal du skrive en kommentar til ugens opslag om den kommende træning. Opslaget bekræfter, at der er træning den uge.
 
Årsagen til dette er at:
–    Vi kan tage ekstra godt imod dig
–    Vi kan tilrettelægge træningen efter antallet af spillere
–    Vi kan finde dig i tilfælde af Corona på holdet
 
Til prøvetræningen behøver dit barn udelukkende et par løbesko og en drikkedunk. Det er selvfølgelig fint at komme i fodboldstøvler, men det er ikke noget must.
 
Såfremt dit barn indmeldes uden forudgående prøvetræning, skal I blot dukke op til træning og fortælle en træner, at dit barn er indmeldt. Det er således ikke nødvendigt at skrive til os først. Husk at melde dig ind i den private Facebook-gruppe ‘Vestia – Bulderbold’.
 
Indmeldelse
Indmeldelse foregår via hjemmesiden:
 
Her skal du udfylde information om dit barn og barnets fødselsdato. Ved indmeldelsen får du adgang til KampKlar, som bruges til at melde dit barn til den ugentlige træning.
 
Du betaler for medlemskab hver 6. måned – der trækkes kontingent i marts og september. Systemet beregner automatisk en rabat, hvis du melder dit barn ind midt i perioden.
 
Har du spørgsmål til kontingentet, kan du skrive til info@vestia.dk

Ved indmeldelse anbefaler vi fodboldstøvler til kunstbaner og benskinner. De typer af fodboldstøvler, der er beregnet til kunstgræs kaldes AG (Artificial Grass), TF (Turf) eller FG/AG. Undgå støvler af SG (Soft ground) typen.

 

Køb fodboldgrej med Vestia-rabat
I kan købe støvler og andet fodboldudstyr med Vestia-rabat hos Unisport:
 
Skriv fx ‘AG børnestøvler’ i søgefeltet.
 

BK VESTIA RABATKODE: ‘VESTIA10’

Rabatkoden giver 10% rabat ved køb af varer udenfor BK Vestia tøjkollektionen, der sælges til en særlig Vestiapris.

 
Se også: