Med stærke samarbejdsevner og interesse for børn og unge.

BK Vestia er en klub i udvikling, og nu leder vi efter dig, der skal hjælpe med at styrke vores indsats på projektområdet og evt. har et par års erfaring som projektleder eller er studerende eller nyuddannet.

BK Vestia har valgt en ny organisering for at styrke klubben som både en fodboldklub og en forening, der tager socialt ansvar. Den nye organisering indebærer en opdeling i et sportsligt område og et projektområde som to separate enheder, der arbejder tæt sammen. Som vores nye projektleder bliver du ansvarlig for projektområdet og skal varetage ledelsen af vores partnerskaber samt events og koordinere med de ansatte, der arbejder med området.

Som projektleder er det blandt andet din opgave at udvikle klubbens partnerskaber og sociale engagement i Brobold, Pigepartnerskab og Socialt partnerskab med Københavns Kommune. Derudover samarbejder BK Vestia med en række andre lokale institutioner og aktører – bl.a. Vesterbro Ungdomsgård og Bavnehøj Skole, hvor klubben allerede erengageret. Projektlederen får også til at opgave at være med til at opsøge og indgå nye samarbejder til gavn for vores sociale engagement og at se muligheder for events, der styrker klubbens tilstedeværelse og bidrag til lokalmiljøet samt vores politiske netværk og relationer bredt.

Om dig

Du har måske en akademisk uddannelse med relevant baggrund fra eksempelvis fodboldens eller idrætslivets verden – men din uddannelse er ikke afgørende. Erfaring medprojektledelse er en fordel. Ideelt set har du et par års relevant erhvervserfaring, men er du nyuddannet hører vi også rigtig gerne fra dig.

Det er til gengæld vigtigt, at du kan lide at samarbejde med andre og kan motivere og udvikle stærke samarbejdsrelationer – det er en væsentlig forudsætning for at lykkes i jobbet. Vi vil understøtte dig, så du kan blive en succesfuld projektleder og del af BK Vestia.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt. Du får stor indflydelse på planlægning og udførelse af dine arbejdsopgaver og mulighed for med tiden at præge stillingen med dine egne idéer.

Du forventes at arbejde i overensstemmelse med Vestias værdier. Kender du klubben på forhånd, er det fint, men det er ikke en forudsætning.

Løn og ansættelsesvilkår

Vi forestiller os, at stillingen som projektleder er på ca. 12-16 timer ugentligt, og arbejdstiden planlægger vi sammen. Arbejdsstedet er BK Vestias fysiske rammer på Bavnehøj Idrætsanlæg. Som projektleder i BK Vestia må du forvente, at en del af arbejdet finder sted uden for normal arbejdstid, ligesom der kan forekomme arbejde i weekender.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt bestyrelsesmedlem Lars Christian Berg på lars@vestia.dk og telefon 26214308 eller bestyrelsesmedlem Julie Herdal Molbech på julie@vestia.dk og telefon 50520615.

Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så send os en motiveret ansøgning til job@vestia.dk på max en A4-side og CV hurtigst muligt.

Del meget gerne dette opslag!