Vi søger en træner som gerne vil være en del af herresenior fodbolden i BK Vestia. Du evner og glædes ved at motivere og udvikle spillerne. Du er drevet af at se den forskel du kan gøre, når du ser dine spillere udvikle sig under din ledelse.

Du vil indgå som en del af trænerteamet omkring 1.HS og 2.HS, som spiller 11 mands fodbold i Serie 1 og Serie 3. under DBU København. Der vil være træning to gange om ugen.

Tirsdage fra kl 19:00-20:15 og torsdage fra kl 20:15-21:30

Du har ansvaret for 2. holdet i serie 3, både i separat træning og i forbindelse med kampe. Truppen består af en blanding af unge talenter og mere rutinerede kræfter. Til tider vil der være samtræning med 1. holdet.

Det er dig der står for at sætte hold og kommunikere med spillerne i 2. holdstruppen. Der er ca en kamp ugentligt skiftevis hjemme og ude. Du kan se kampprogrammet her 

Tidligere trænererfaring og forståelse af senior-fodbold i serierne er et plus, men ikke et krav.

Har du en træneruddannelse, er det en fordel. Hvis ikke kan vi tilbyde dig uddannelse via DBUs træneruddannelse.

Jobbet er lønnet og du klædes på i tøj fra klubben til træning og kamp. For den rigtige tilbyder vi at lave en længere aftale, hvor vi udarbejder en uddannelsesplan til dig.

Hvis ovenstående kunne have din interesse eller har du spørgsmål til jobbet, kan du sende en mail eller ansøgning til info@vestia.dk